Acties en prijsvragen

Win-actie Omniversum
In Omniversum in Den Haag is vanaf dinsdag 12 februari een nieuwe film te zien; Backyard Wilderness. Deze film laat vier seizoenen lang unieke, adembenemende beelden zien van het dierenleven vlak onder onze neus. Minicamera’s hangen in holen en nesten of bewegen over de grond en door vijvers om het gedrag van grotere en kleinere dieren vast te leggen. Van wasbeertjes, vossen, herten en muizen, van eenden, kolibrietjes, hommels en muizen. Klinkt dat leuk? DelftKidz mag kaarten weggeven voor de première op woensdag 13 februari!

Backyard Wilderness is niet alleen een superleuke grootbeeldfilm met hele mooie beelden, de film nodigt kijkers van jong tot oud uit om er zelf op uit te trekken en de natuur (opnieuw) te ontdekken.
Zet je mobiel eens uit, kijk goed om je heen en verbaas je over al het moois in je directe omgeving. Bezoekers van Backyard Wilderness krijgen van Omniversum daarvoor een speciaal eropuit-boekje waarmee je zelf in alle seizoenen activiteiten kunt ondernemen in park, bos en duinen.

Win-actie
Wil jij kans maken op exclusieve toegangskaartjes voor de premiere van Backyard Wilderness op woensdagmiddag 13 februari? Doe dan mee met onze win-actie! Stuur een e-mail naar redactie@delftkidz.nl en zet daarin waarom jij graag naar de premiere wilt!

Meedoen kan t/m zondag 10 februari. De winnaar ontvangt automatisch bericht.